texte

Cum poţi rămâne fără blog în câteva secunde


Astăzi am găsit o potenţială strategie de îmbogăţire. Se numeste Waz**B (de ce am ortografiat aşa, veti afla pe parcurs).

Cineva a avut ideea de a crea un adversar al celebrului Google, Facebook sau Yahoo. Si se pare ca va reusi, deoarece a strâns într-un timp foarte scurt cel puţin 5 milioane de utilizatori. Va intebati cum au reusit atat de repede sa „vrajeasca” atata lume. Simplu. Au afirmat că vor împărţi profitul cu utilizatorii care îşi fac cont până pe 9 aprilie şi îşi invită prietenii (mai multi prieteni, procent din castiguri mai mare).

Ei bine, această iniţiativă i-a speriat pe deţinătorii actuali ai caşcavalului, aceştia încercând prin orice mijloace să împiedice propagarea informaţiei. Mi-am făcut cont, aşa pentru a face o probă (neavând nimic de pierdut) şi am încercat să postez pe facebook link-ul pentru inscriere. Nu mi-a permis.

Am publicat o postare pe wordpress. Şi aici surpriză!:D

Întâi, link-urile nu puteau fi accesate direct. Doi, primesc un mesaj de la wordpress în care mi se comunica ştergerea contului. Ups, alertă de grad 1. Am salvat repede o copie a blogului, şi mi-am făcut altul. Totuşi, le-am dat mesaj celor de la wordpress în care le explicam că a fost o greşeală şi că îi rog să-mi înapoieze contul, în schimbul eliminării postării cu pricina.

Au fost de acord. Am şters postarea şi mi-am recăpătat blogul. Am ortografiat incomplet numele, pentru a nu se sesiza iarăşi.

De asemenea, nici Yahoo n-a rămas nepăsător în faţa pericolului de a-şi diminua profitul, aşa că mail-urile de activare a contului pe Waz**b nu mai ajung niciodată la destinaţie. Initial nu au fost probleme, insa cum treaba s-a ingrosat, nu-si mai permit s-o propage.

Toată această harababură mi-a lăsat câteva impresii:

1. Cineva câştigă bani serioşi de pe urma utilizatorilor (nu că ar fi o noutate)

2. Concurenţa e foarte mare

3. Wazz**b este o initiativa serioasa, nu o alta activitate de tip SCAM (asa se explica aversiunea fata de propagarea libera a informatiei)

 

Mult succes celor care vor sa incerce!

 

 

 

 

 

Standard

3 gânduri despre „Cum poţi rămâne fără blog în câteva secunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.